קניוה מאובטחת
שמן מרולה
מחיר רגיל-
245 ₪
מחיר מיוחד-
145 ₪
כמות:
הוסף לסל והמשך
שמן מרולה-
שמן מרולה שמן הפלא מאפריקה -Sclerocarya birrea
Marula שמן טהור מרוכז -סרום-20 cc
הצמח Sclerocaryo birrea הנפוץ בשימוש באפריקה הדרומית מאז אלפי שנים, מתחיל לעורר עניין במערב. המחקר נמצא עדיין בשלבים ראשוניים, אבל יש מסורת עתיקה של שימוש בצמח למאכל, לקוסמטיקה ולרפואה.
השמן מומלץ לשימוש קוסמטי. נעשו מחקרים in vitro שהשמן נספג בקלות, מגן על העור מפני התייבשות ומעדן אותו. שמן המרולה הוא צהבהב, בהיר וריחו עדין ונעים. הוא מזין, נוגד חמצון, מנטרל רדיקלים חופשיים ומוסיף לחות. הוא מכיל כ-70-80% חומצה אולאית
ניסויים ראשונים שנערכו על שימוש בשמן לקוסמטיקה הראו שהוא נספג בקלות ומוסיף לעור לחות. הוא מסייע לעידון וריכוך העור ומפחית אדמומיות השמן לתינוקות, לטיפול בעור יבש וסדוק וביובש יש הערצה וכבוד רב לשמן. נותנים אותו כמתנה, כאות להערכה והכרת תודה, נוהגים לתת אותו ליולדת לאחר הלידה, ממליצים עליו לשימוש פנימי לאם ולילוד אצל שבט הזולו השמן הוא סמל לפוריות, לרוך ולעדינות. נוהגים לקבל בו בטקס את פני התינוקות ממין נקבה הנשים נוהגות לעסות בשמן את הפנים, הידיים והרגליים. נשים בהריון מורחות את השמן על הבטן כדי למנוע קמטים המופיעים אחרי הלידה. מערבבים את השמן עם דוחן לטיפול בפנים להמרצת חידוש תאי האפידרמיס מורחים את השמן על הגוף בעונה היבשה כדי להוסיף לחות וכדי לדחות חרקים
מכינים מהשמן משחה המשמשת לטיפול בבעיות בעיניים, באזניים ובאף, בעיקר אצל ילדים כמו כן משתמשים במשחה לטיפול בשיעול, שלשול ופצעים בשימוש חיצוני. השמן נחשב למסייע במניעת הצטננות ושפעת, וכמקל על כאבי בטן של תינוקות. בשימוש פנימי נותנים לתינוק כמה טיפות של השמן על קיבה ריקה שאיפת העשן של זרעים בוערים היא טיפול מסורתי בכאבי ראש בדרום מוזמביק משתמשים בזרעים בטקסים לניחוש ולראיית העתיד .הרכב השמן מרולה
חלבון 28.3%, שומן 57.3%, סיבים 2.8%, פחמימות 3.7%,
מינרלים ב-100 ג': סידן 118מ"ג, מגנזיום 462מ"ג, ברזל 4.87 מ"ג, נתרן 3.81 מ"ג, אשלגן 601 מ"ג
אבץ 5.19 מ"ג, זרחן 808 מ"ג
תיאמין, ריבופלאבין, חומצה ניקוטינית.
אנרגיה 2703 קלוריות ל-100 ג'
להזמנות:049952122
לקניה ישרה בהנחת מועדון חברים עד 25% כנסו:
www.mrphbosem.com