קניוה מאובטחת
שרביטן מצוי הצעה מיוחדת
זמן לסיום ההטבה
: :
₪183.75
לחץ לקניה
סקוואלן
מחיר רגיל-
299 ₪
קופון השעה -
35% הנחה - 194.35 ₪ בלבד
כמות:
הוסף לסל והמשך
סקוואלן שמן זית Squalene
עכשיו במבצע של עד 35%
100מל במיוחד לאנשי נקצוע פיור 
סקוואלן המופק משמן זית 
רק 199₪
 סקוואלן נמצא בשימוש נרחב בתכשירים קוסמטיים כגון קרם /סרום לפנים, מרכך שיער , שפתוני לחות , קרם לטיפוח ציפורניים.

סקוואלן נחשב לאחד מחומרי הלחות היעילים ביותר.
והוא נחשב לחומר בעל השפעות מועילות לעור ולשיער
הוא מגן על העור מפני  מזיהומים ע"י יצירת מעטה אנטי וירלי, אנטי פטרייתי ואנטי חיידקי על פני העור ולכן הוא שמן מעולה לטיפול באקנה.

מסייע בשמירה על הלחות בעור ולכן מתאים במיוחד לטיפול בעור יבש מבלי להשאיר גימור שמנוני .
אינו סותם את הנקבוביות ונספג היטב בעור.
אידיאלי לשימוש ביישומי טיפוח עור, שיער, ציפורניים ושפתיים.

הוא לחותן טוב, המסייע מפני איבוד מים מהעור והוא משחזר את מלאי השומנים הטבעיים בעור.
הוא מוליך חומרי הזנה  לספיגה מהירה בעור, הוא גם נוגד חמצון חזק.
משמש כסרום/שמן לשיער
שמן זית סקוואלן עובד טוב מאוד כסרום לשיער, הוא מחזק ומגן עליו ושומר על הלחות של השיער, מחזיר ברק ורכות לשיער.
סקוואלן נותן לחות לשיערך, מגביר את הברק ומונע שבירת השיער.לשיער שמנים טבעיים משלו, עם זאת, מזג האוויר, הגיל, הדיאטה ונזקי החום עלולים לייבש אותו.סקוואלן יכול לחדש את קצוות השיער ולהגן עליו מפני נזקים נוספים.טפטפו כמה טיפות של שמן זית סקוואלן לכף היד ועסו את שיערכם כדי להגביר את הלחות לפני השטיפה במקלחת או לאחר חפיפה כסרום לשיער.
ליעוץ:0505211607
Shimon Shemla-Herbalist
להזמנות:049952122
מרפא הבושם - קיבוץ כברי
Mrphbosem.com
— ב-‏מרפא הבושם - קיבוץ כברי‏.