קניוה מאובטחת
שרביטן מצוי הצעה מיוחדת
זמן לסיום ההטבה
: :
₪185.25
לחץ לקניה
מרפא הבושם בפייסבוק
שמן שומשום הודי טהור בכבישה קרה
מחיר רגיל-
560 ₪
מחיר מיוחד-
410 ₪
כמות:
הוסף לסל והמשך
שמן שומשום הודי טהור - בכבישה קרה 

5 ליטר

שמן  שומשום בעל ריח עדין ונעים וצבעו צהוב בהיר. 

איכות מעולה, 100% טהור לא מדולל ולא מעורבב, בעל מרקם סמיך

עשיר בויטמינים B, E עשיר במינרלים: ברזל, סידן, מגנזיום, זרחן. עשיר בלציטין. מכיל  ויטמיןF, עמיד בפני חמצון, מגן אפשרי בפני קרינת שמש, משפר אלסטיות של העור. מתאים בעיקר לעיסויי גוף, פילינגים לגוף, עור יבש, שיקום לאחר חשיפה לשמש. מצויין לשימוש בעיסוי ולטיפולי איוורוודה       

 

שמן שומשום בכבישה קרה איכותי לתיבול - עשיר בויטמינים ומינרלים סגולותיו של שמן שומשום: שמן השומשום עשיר מאוד בויטמינים, מינרלים (ובראשם סידן), בלציטין, פרוטאין צמחי וחומצות שומן חיוניות. שמן שומשום הוא אנטיאוקסידנט רב עוצמה העוזר במניעת ספיגת כולסטרול והקטנת ייצורו בכבד, וכמו כן להפחתת לחץ דם. שמן זה נחשב למזון אנרגטי מאוד. בשמן שומשום משתמשים כמסנן קרני שמש UV טבעי (פאטור 12). שמן שומשום יעיל ביותר להפגת מתחים, כאבי שרירים ומפרקים. ברפואה העממית משמש שמן שמופק מתוך שומשום כתרופה נגד טחורים, נגד עצירות ונגד תולעים בדרכי העיכול. חוקרים בהודו מצאו שהבישול בשמן שומשום, עשוי להקטין בצורה משמעותית את לחץ הדם. שמן שומשום הינו בעל מרקם עשיר ועבה ובעל ריח אופייני של טחינה. משמש רבות בתור שמן לבישול במטבח האסיאתי. שמן שומשום שלא עבר קלייה, מתאים לתיבול, בישול ולטיגון קצר וממושך. בשמן שומשום משתמשים כבסיס לשמנים ארומטיים. שמן זה נפוץ מאוד בקרב המעסים - בעיקר באירוודה (שיטת עיסוי הודית). שמן שומשום נספג בעור במהירות. שמן שומשום מתאים לכל סוגי העור, ובעיקר לעור רגיש או מגורה. שמן שומשום יציב, ונשמר לאורך זמן רב. על שומשום שומשום הוא צמח חד שנתי ועשוי להתנשא לגובה של 70 ס"מ עד מטר אחד תוך זמן לא רב. מקורו של השומשום באפריקה. מגדלים שומשום בכמויות גדולות בסין ובארצות הברית בצורתו המתורבתת. פרחיו של השומשום סגלגלים או לבנים ודמויי פעמון. זרעי שומשום מצויים בתרמילים אשר נאספים לפני הבשלתם הסופית מאחר ובשלב ההבשלה מתפקע התרמיל. זרעי שומשום משמשים למאכל, כתוספות למאפים, להכנת טחינה, לתבלינים ולשמן בישול בעל ערך תזונתי גבוה. בנוסף משמש שמן השומשום לעיסוי. ישנן ארצות בהן שמן שומשום נפוץ יותר מאשר שמן זית. שמן זרעי שומשום שמופק בכבישה קרה הינו בעל ריח דומה לריחה של טחינה, בעל צבע בהיר ואיכויותיו הגבוהות נשמרות. לעומתו, ישנו שמן שומשום שמופק לאחר שנקלה השומשום. צבעו של שמן כזה כהה יותר ובעל ריח שרוף מעט, שמן כזה הינו בעל ערכים ירודים ולכן הוא מתאים לתיבול בלבד. המלצות לשימוש בשמן שומשום: בליעה, מריחה, תיבול, בישול וטיגון שמן באופן חופשי שם בוטני: SESAMUM INDICUM 

מומלץ: שמירת לחות ושיפור האלסטיות של העור, מתאים לכל סוגי העור,לעיסויי גוף.

 

 

שמן שומשום משמש לטיפול בעור אדום, היפרמי ורגיש. בלקיחה פנימית עוזר לטיפול בכולסטרול גבוה ומקל על פעולת הכבד. הוא משמש כאנטי אוקסידנט ומכיל קומפלקס של ויטמינים מקבוצת הבי בנוסף מכיל קלציום, מגנזיום, פוספורוס.הוא עשיר בפרוטאינים ומהווה מקור מצויין ללציטין טבעי. שמן הסומסום משמש כנותן כוח ומחזק כללי בזכות רמת הפרוטאינים הגבוה שבו, כף שמן סומסום פלוס כף דבש בבוקר נותנת אנרגיה זמינה וטובה לכל היום. שמן סומסום משמש להכנת תערובות לטיפול עמוק כגון טיפול בכאבים ודלקות גידים ושרירים. השמן משמש כמסנן קרינה טבעי המגן לשעתיים

שיח השומשום מקורו באי סונדה אשר בפסיפיק. אולם הינו ידוע בפרס כבר לפני 4,000 שנה. כיום רוב גידולו נעשה בהודו, בורמה, סין, טורקיהוארה"ב. זן השומשום האמריקאי הינו המשובח ביותר לעשיית השמן 

שמן שומשום בגלל הריח החזק של שומשום שמאפיין את השמן לא כולם אוהבים אותו אך כדאי לכולם לקרוא ולדעת על נפלאות השמן ועד כמה חשוב ששמן זה יהיה בהישג ידכם….

הוא שמן מעולה להזנת העור ושמירה על לחותו.  שמן שומשום משמש לטיפול בעור לאחר חשיפה לשמש.בהודו וברחבי העולם משמש שמן שומשום לעיסוי איורוודה, שמן שומשום משמש בתעשיית הקוסמטיקה למוצרי גוף שונים, שמני שיזוף ואמבט, קרמים.בקוסמטיקה הטבעית משמש שמן השומשום כפילינג גוף מעולה בתוספת מלח ים.

לשמן מרקם צמיג, בעל כושר ספיגה מהיר מאד והיחיד שמופיע בכתובים העוסקים בכך, אצל הרמב"ם, ברפואה הסינית וההודית כשמן שחודר במריחה חיצונית, לרבדים העמוקים ביותר ששמן צמחי יכול בכלל להגיע.

שמן שומשום מתאים לכל סוגי העור ובעיקר לעור רגיש, עור מגורה וכן משמש לטיפול בכאבים כגון: דלקות פרקים, דלקות רקמת העצם וכד'

בעל ניחוח אופייני, סמיך ועשיר בחומרים בעלי השפעה רפואית, מתאים לעיסוי טיפולי לבעיות שרירים, מפרקים ומחזור נוזלים, שמן עיקרי במסורת איור-וודה. שם התמצית בעברית לפי המיון הבוטני: שומשום שם התמצית באנגלית לפי המיון הבוטני : Sesame שם התמצית בלטינית לפי המיון הבוטני: Sesamum indicum ארץ המקור: מקסיקו

שמן שומשום לשמוש במבקרה של : מתח ועצבנות , דלקת גרון ,דלקת סימפונות (ברונכיטיס),דליות ברגליים - ועוד ...

 לבחירתכם אריזות של 1, 5, או  18 ליטר

 

לסיכום:

סגולותיו של שמן שומשום: אורגני בכבישה קרה

  • שמן השומשום עשיר מאוד בויטמינים, מינרלים(ובראשם סידן), בלציטין, פרוטאין צמחי וחומצות שומן חיוניות.
  • שמן שומשום הוא אנטיאוקסידנט רב עוצמה העוזר במניעת ספיגת כולסטרול והקטנת ייצורו בכבד, וכמו כן להפחתת לחץ דם.
  • שמן זה נחשב למזון אנרגטי מאוד.
  • בשמן שומשום משתמשים כמסנן קרני שמש UV טבעי (פאטור 12).
  • שמן שומשום יעיל ביותר להפגת מתחים, כאבי שרירים ומפרקים.
  • שמן שומשום הינו בעל מרקם עשיר ועבה ובעל ריח אופייני של טחינה. משמש רבות בתור שמן לבישול במטבח האסיאתי.
  • שמן שומשום שלא עבר קלייה, מתאים לתיבול, בישול ולטיגון קצר וממושך.
  • שמן שומשום נספג בעור במהירות. שמן שומשום מתאים לכל סוגי העור, ובעיקר לעור רגיש או מגורה.
  • שמן שומשום יציב, ונשמר לאורך זמן רב.
  • שמן שומשום מתאים לכל סוגי העור ובעיקר לעור רגיש, עור מגורה וכן משמש לטיפול בכאבים כגון: דלקות פרקים, דלקות רקמת העצם וכד'לשמן מרקם צמיג, בעל כושר ספיגה מהיר מאד.

    שמן שומשום נחשב ל"אנרג'ייזר", נותן כוח ואנרגיה במיוחד לאנשים מבוגרים ולכן מומלץ בבוקר, בבליעה כפית על קיבה ריקה. גם מקל על מערכת העיכול, ועוזר ל"יציאות" סדירות. כמו כן השמן עוזר להוריד את רמת הכולסטרול "הרע" בדם.

    בעל ניחוח אופייני, סמיך ועשיר בחומרים בעלי השפעה רפואית, מתאים לעיסוי טיפולי לבעיות שרירים, מפרקים ומחזור נוזלים, שמן עיקרי במסורת איור-וודה.