קניוה מאובטחת
שרביטן מצוי הצעה מיוחדת
זמן לסיום ההטבה
: :
₪285
לחץ לקניה
מרפא הבושם בפייסבוק
שמן קוקוי KUKUI NUT OIL
מחיר רגיל-
280 ₪
כמות:
הוסף לסל והמשך
שמן קוקוי KUKUI NUT OIL 

שמן המופק ממיץ עץ הקוקוי הינו אחד המקורות החשובים בטבע לחומצות שומניות בלתי רוויות הדרושות לעור ולתא. השמן עשיר בחומצה לינולאית ואומגה 3 מכיל ויטמינים A C E. חודר בנקל לעור ולתאים, יעיל כשמן עיסוי או תוסף לשמן עיסוי אחר, מותיר את העור משיי וללא תחושה שומנית. יעיל לטפולי פסוריאזיס וכוויות.
שמן הקוקוי משמש את יצרני הקוסמטיקה במוצרים הבאים: קרם להחייאת והזנת תאים, שמן רפואי לטפול בפסוריאזיס, מחלות עור שונות וגירויים, יעיל טפול בפצעי אקנה, לקרמים לעור יבש ומבוגר. השמן ניתן לשמוש ללא הגבלה בכל מוצר ושמוש קוסמטי.