קניוה מאובטחת
שרביטן מצוי הצעה מיוחדת
זמן לסיום ההטבה
: :
₪179
לחץ לקניה
מרפא הבושם בפייסבוק
שמן נרד
מחיר רגיל-
245 ₪
כמות:
הוסף לסל והמשך
שמן נרד-Nardus oil
Nardostachys grandifiora
30cc

עַד שֶׁהַמֶּלֶךְ בִּמְסִבּוֹ נִרְדִּי נָתַן רֵיחוֹ..

שה"ש א' יב'

צמח הנרד מוזכר בתנ"ך כאחד ממיני הבשמים ,השימוש בצמח הנד היהבקרב הרופאים הקלאסיים.לריפוי עיניים,להרדמה,ולבישום הגוף.הצמח שימש כסם משתן,כמו כן למערכת החיסון,טיפול ארומטי ,בחילה,קיבה ,מניעת הפלות,לב,ניקוי רחם,כאבי ראש,ואף מעורר תאווה מינית.טיפוח וקוסמטיקה.
היו משתמשים להפגת צער ולהסרת כאב לב, במיוחד על מות אהוב. הצמח היה משמש גם לעצירות ולמטרות קוסמטיות. נשות עדן ודרום תימן היו משתמשות בו כסממן יופי המרחיק קמטים. השימושים הקוסמטיים של הצמח בדוקים ומנוסים, ותוכחנה זאת הנשים התימניות שהשתמשו בו בקביעות בעדן ובארץ, שפניהן היו מעודנות וכמעט ללא קמט על אף היותן מבוגרות.